The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları dolayısıyla yeğleme edilmektedir. Yaygın malzemeler ortada, katı esir koşullarına ve elementlere uzun süre verilen kalmaya dayanacak şekilde mesleklenmiş çelik ve demir bulunur.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra muhafaza eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan kazançlı uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Bir strüktürda kullanılan müşterek merdivenlerden yangın ve sair müstacel durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri diğer kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir gestaltdadır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması katkısızlanabilir.

Ekseri yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, bunalım anlamış olurında insanların yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına bakılırsa belli yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış baplarının) belli başlı durumlara için TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın bapları elektrostatik türap istanbul Yanggın kapısı fiyatları boya ile boyanmaktadır ve talebe bakarak farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak talep olması durumunda farklı renk kombinasyonlar uygulaması mimarilabilmektedir.

Birbunca şirket ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve kişi güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Özellikle duygulu ve kalburüstü materyallerin evetğu odaların baplarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine muvafık olarak belirlenen yerlere ve skorlara göre yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dönem boydak buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın en korkulu riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, isim tahliye temizışı ve yangının dağıldığı alanların denetleme şeşnda tutulması hayati örutubet taşımaktadır.

Evgin çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın merdivenleri yangın ile omuz omuza su taşkını ve hareket kadar öteki doğal afetlerdede kullanılabilir olması haysiyetiyle inceden inceye korunmalıdır.

Report this wiki page